HTML

A támla nélküli szék

Amikor véget ért a rendszerváltás, és kialakult a Magyar Köztársaság közjogi rendszere, és Magyarország csatlakozott az Európai Unióhoz, akkor sokan, akik részt vettünk ebben a kalandban, nyugodtan hátradőltünk a székünkben. Most a földről látjuk csak tisztán, hogy nem volt támla. (Moderálási elv: Hörgő-morgó kisebbrendűségben szenvedő trollok repülnek. Csúnyán lehet beszélni, de a gyalázkodó repül. Ez a blog nem köpőcsésze.)

Friss topikok

  • Attilajukkaja: @Nzoltan: "Az ellenzékienek az a baja, hogy nem az ő seggükre" Kár, hogy te csak seggben és szarb... (2018.10.29. 13:50) Görény a porcelánboltban
  • eßemfaßom meg áll: @CoolKoon: hübazmeg én itt feladtam, pedig elég jónak tartják a hülyetűrésemet (2018.04.17. 11:50) Ellenállás lesz
  • Sándor Aszalós: gy néz ki, hogy báró Eötvös József, posztján Balogh Zoltán, herceg Esterházy Pál Antal helyett Rog... (2018.04.16. 10:36) A nemzetállam vége
  • odysszeusz: @Erő e-meló: Köszönöm a SZOKÁSOSTÓL ELTÉRŐ intelligens válaszodat. Teccik, ha nem egészen értek ve... (2017.10.02. 15:20) Simicska Titusz halálugrása
  • gaboca41: @morph on deer: teljes mértékben egyetértek! (2017.09.06. 12:07) Botka nem érti

Mondhatta volna szebben kis lovag!

2014.06.06. 11:52 Annyátok

Oroszok a Sándor-palotában

Címkék: Orbán Oroszok Hoppál Tarlós

 

  BmuCFfbIIAIYLt8.jpg Orosz források kiszivárogtatták a harmadik Orbán-kormány megalakulásának titkait. Információnk szerint az MTI és az MTVA tudósítóit is csak a ruhatárig engedték be, ott baráti beszélgetésen elmondták nekik, hogy ők a szakma krémje, úgyhogy bizonyára megértik, hogy a kormányalakítás titkos, arról tudósítani árulással érne fel. Havasi Bertalan ez után szendviccsel kínálta a közmédia képviselőit és kérte, hogy ne távozzanak azonnal, mert az felesleges feltűnést keltene, hanem lakmározzanak, már csak a látszat kedvéért is. 

   Az alakuló ülés baráti hangnemben zajlott. Orbán egy boríték kíséretében átadta a megbízóleveleket és megjegyezte, hogy a borítékban nem pénz van, hanem hűség, és a biztonság kedvéért magánál is tart egy példányt belőle, ha esetleg a kinevezett elveszítené azt. Néhányan később a toalett-kamerák tanúsága szerint kibontották a borítékot és igen idegesen, remegő kézzel zárták vissza. Seszták miniszter a rossz minőségű felvételen azonban jól hallhatóan azt dünnyögi, hogy „..ezt meg honnan a faszomból tudta meg…” Az is tisztán látszik, hogy Rogán Antal Lázár János, míg Lázár, Rogán borítékját kapta meg.

   Orbán érkezésére mindenki felállt és állva is maradt a ceremónia végéig, mert Lázár János elfelejtett „ül!”-t vezényelni. Orbán kifejtette, hogy tovább folytatják a „fél-ázsiai szerzet” hadműveletet, azaz továbbra is büntetni fognak 2002-ért, 2006-ért, 94-ért és azért, mert nem tisztelik őket.

   A budapestiek megkapták Tarlóst, de még mindig nem volt nekik elég, a kultúrában L. Simon puhapöccsel próbált erőszakoskodni, naná, hogy neki fájt jobban, de most Hoppál karnagy a pálcájával elhúzza a móresüket –  révedt a távolba a miniszterelnök. Most üssük le őket még az elején, mert ha földre kerülnek könnyebb lesz rugdosni – adta a magyarázatot Kövér. Orbán még hozzá tette, hogy ne aggódjanak, mert az oszi öregasszony a markában van, hiszen ott pitiznek neki minden nap, hogy a Néppárt többsége meglegyen az EU-ban. Az EU szó hallatán megvető kuncogás hallatszott Navracsics felől, akinek – moszkvai forrásaink szerint – feladata lesz a kémkovács munkájának átvétele, bomlasztani, bomlasztani és tiszteletet követelni, hogy a „farvíz” hadművelet sikeres legyen.

   Orbán egyetlen egyszer emelte mindössze fel a hangját, amikor kifakadt, hogy ő csak egy kis tiszteletet és feltétel nélküli hűséget kér.

 Olyan nehéz megérteni, hogy engem tisztelni kell? Aki hűséges, az mehet vadászni, lehet táguló lakása, megkapja a TV2-őt, az Origót, meg a tököm tudja mit, de ha valaki olyan faszfej, mint az a málészájú Illés, aki beszólt Paksnak, az mehet a picsába. Márpedig nálam a picsa, az tényleg picsa, nem úgy, mint a szociknál. Értve vagyok? – tette hozzá egy kicsit enyhébben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tamlanelkuliszek.blog.hu/api/trackback/id/tr706282591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.