HTML

A támla nélküli szék

Amikor véget ért a rendszerváltás, és kialakult a Magyar Köztársaság közjogi rendszere, és Magyarország csatlakozott az Európai Unióhoz, akkor sokan, akik részt vettünk ebben a kalandban, nyugodtan hátradőltünk a székünkben. Most a földről látjuk csak tisztán, hogy nem volt támla. (Moderálási elv: Hörgő-morgó kisebbrendűségben szenvedő trollok repülnek. Csúnyán lehet beszélni, de a gyalázkodó repül. Ez a blog nem köpőcsésze. Aki a blogger személyét cinkeli, az nem azért repül, mert nem szívelem a kritikát, hanem azért, mert ez a blog a posztokról szól és nem az írójáról. )

Friss topikok

  • white999: @a nagy hohohorgász: Miből kellene nagyokos? Az analfabta cigányokat pénzért szavazni vivő kocsik ... (2022.04.04. 20:56) Az ellenzék Orbán szuszpenzora
  • ez a nevem senki: index.hu/belfold/2022/03/08/zavecz-orban-a-legnepszerubb-marki-zayt-a-szovetsegesei-is-elozik/ (2022.03.08. 18:08) Csikorgó szélpáva
  • tapló II.: Éljen dr. Orbán Viktor! (2021.04.20. 10:50) Cvikipuszi
  • mojoking77: @jozsef_4: Na és? Téged zavar, ha egy általad nem is ismert ember homoszexuális? Nem mondta még se... (2020.12.06. 11:23) Hitler, Gestapo, fedáksári
  • Belagar: Nézd, a szerzői joggal kapcsolatos problémák ismertek. Mondok egy életszerűt is: metálban utazó ko... (2019.04.17. 17:43) A nagy szellemi tulajdon humbug

Mondhatta volna szebben kis lovag!

2014.06.06. 11:52 Annyátok

Oroszok a Sándor-palotában

Címkék: Orbán Oroszok Hoppál Tarlós

 

  BmuCFfbIIAIYLt8.jpg Orosz források kiszivárogtatták a harmadik Orbán-kormány megalakulásának titkait. Információnk szerint az MTI és az MTVA tudósítóit is csak a ruhatárig engedték be, ott baráti beszélgetésen elmondták nekik, hogy ők a szakma krémje, úgyhogy bizonyára megértik, hogy a kormányalakítás titkos, arról tudósítani árulással érne fel. Havasi Bertalan ez után szendviccsel kínálta a közmédia képviselőit és kérte, hogy ne távozzanak azonnal, mert az felesleges feltűnést keltene, hanem lakmározzanak, már csak a látszat kedvéért is. 

   Az alakuló ülés baráti hangnemben zajlott. Orbán egy boríték kíséretében átadta a megbízóleveleket és megjegyezte, hogy a borítékban nem pénz van, hanem hűség, és a biztonság kedvéért magánál is tart egy példányt belőle, ha esetleg a kinevezett elveszítené azt. Néhányan később a toalett-kamerák tanúsága szerint kibontották a borítékot és igen idegesen, remegő kézzel zárták vissza. Seszták miniszter a rossz minőségű felvételen azonban jól hallhatóan azt dünnyögi, hogy „..ezt meg honnan a faszomból tudta meg…” Az is tisztán látszik, hogy Rogán Antal Lázár János, míg Lázár, Rogán borítékját kapta meg.

   Orbán érkezésére mindenki felállt és állva is maradt a ceremónia végéig, mert Lázár János elfelejtett „ül!”-t vezényelni. Orbán kifejtette, hogy tovább folytatják a „fél-ázsiai szerzet” hadműveletet, azaz továbbra is büntetni fognak 2002-ért, 2006-ért, 94-ért és azért, mert nem tisztelik őket.

   A budapestiek megkapták Tarlóst, de még mindig nem volt nekik elég, a kultúrában L. Simon puhapöccsel próbált erőszakoskodni, naná, hogy neki fájt jobban, de most Hoppál karnagy a pálcájával elhúzza a móresüket –  révedt a távolba a miniszterelnök. Most üssük le őket még az elején, mert ha földre kerülnek könnyebb lesz rugdosni – adta a magyarázatot Kövér. Orbán még hozzá tette, hogy ne aggódjanak, mert az oszi öregasszony a markában van, hiszen ott pitiznek neki minden nap, hogy a Néppárt többsége meglegyen az EU-ban. Az EU szó hallatán megvető kuncogás hallatszott Navracsics felől, akinek – moszkvai forrásaink szerint – feladata lesz a kémkovács munkájának átvétele, bomlasztani, bomlasztani és tiszteletet követelni, hogy a „farvíz” hadművelet sikeres legyen.

   Orbán egyetlen egyszer emelte mindössze fel a hangját, amikor kifakadt, hogy ő csak egy kis tiszteletet és feltétel nélküli hűséget kér.

 Olyan nehéz megérteni, hogy engem tisztelni kell? Aki hűséges, az mehet vadászni, lehet táguló lakása, megkapja a TV2-őt, az Origót, meg a tököm tudja mit, de ha valaki olyan faszfej, mint az a málészájú Illés, aki beszólt Paksnak, az mehet a picsába. Márpedig nálam a picsa, az tényleg picsa, nem úgy, mint a szociknál. Értve vagyok? – tette hozzá egy kicsit enyhébben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tamlanelkuliszek.blog.hu/api/trackback/id/tr226282591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása